Фотографии с поклонниками

И это все о нем

Re: Фотографии с поклонниками

Сообщение Ируся » 07 авг 2013, 18:06

я с ЛС стырила, она там 4 августа была выложена))
Ируся

Сообщение weta » 09 авг 2013, 01:33

Ируся писал(а):я с ЛС стырила, она там 4 августа была выложена))

а я сегодня вот чего у них увидела?!
Изображение
Изображение Изображение
weta

Сообщение begi » 09 авг 2013, 01:49

weta писал(а):а я сегодня вот чего у них увидела?!
Изображение

Интересно, это уже на острове?
begi

Сообщение Элиза » 09 авг 2013, 02:45

Это старая фотография,( Кажется) она у нас есть, сделана зимой, в том кафе Газолин ,мужик там работает, то было зимой, осенью 2012 год или 2011, еще есть оттуда фотки, не помню.Я даже про майку забыла белую, ту что с такой же надписью - меньше слов, а больше дела.- немного большей действия, пожалуйста.Такая была в 2011 .
ИзображениеИзображение
Элиза

Сообщение Элиза » 09 авг 2013, 02:55

Газолин.JPG
Газолин.JPG (58.8 КБ) Просмотров: 4228
ИзображениеИзображение
Элиза

Сообщение Элиза » 12 авг 2013, 02:57

э5.jpg
э5.jpg (16.99 КБ) Просмотров: 4163

э4.jpg
э4.jpg (32.23 КБ) Просмотров: 4163

Sette gitik,Bay X bizi iceri aldi...bahcede masanin etrafina oturduk,cay ikram ettiler bize...Engin daha gelmemisdi...Bay x e evi gezebilirmiyiz,resim cekinebilirmiyiz diye sorduk,evet dedi...Evin icine girdik ve her oda tvde gördügümüzden cok farkli görünüyordu...heryer cekim aletleriyle dolu...sadece o an cekim yapilan oda cekim icin hazirlaniyordu...odalari teker teker gezdik,resim cekdik...sonra yine bahceye oturuk...benim gözüm hep kapida...megersem Engin arka kapidan giriyormus... üc saat sonra geldi...onu ilk gördügümde cok heyecanlandim,kalbim yerinden firlicakdi sanki...hemen yanimdan gecti gitti elimi uzatsam ona dokunacaktim..yanimdan gecerken gözlerinin icine bakdim...(sette giderken cikolata götürmüsdüm...Engin gelmeden ekipde calisanlar elimdeki torbayi fark edip sordular,o nedir diye...ben cikolata derdemez torbayi aldilar elimden...aralarinda paylasdilar...o an settde olmayanlarada ayirdilar =) )Engin hazirlanma odasina girdi ve Kerim olarak geri cikdi,birde ne göreyim,elinde....o muhtesem ellerinde benim getirdigim cikolatalar... afiyetle o güzelim agaziyla yiyor =) hihi cok sevindim...benim götürdügüm cikolata gecti bitanecik Karagözlümün kursagindan...hehe Sonra yine odasina girdi...benim gözler firil firil Engin takibinde...odasinin kapisinda...caminda =) bi ara cikdi, elektirikler yok dedi ve geri girdi...bi süre sonra kizim bu firsat bidaha ele gecmez dedim kendi kendime ,Enginin cekimi baslamadan sansimi deneyim dedim veee bay x in yanina gittim ve Engin Bey su an odasinda ,bi sorsakmi resim cekinebilirmiyiz diye dedim... Bay x Enginin odasina girdi...o an yine elektirikler kesildi,Engin icerde oturuyor tel ile görüsüyordu...önünde senaryosu vardi,kalemle üzerinden geciyordu...Ben heyecandan ölecegim sandim...veeee beklenen an...Engin birden cikdi odasindan ,cikarken kafasini az asag egdi,elinle saclarini arkaya dogru düzeltti =))) BAYILCAM SANDIM... Karaböcegim,Karagözlüm,Selviboylum karsimda duruyordu... Merhaba dedi ve elini uzatti...bende tutum elini ve merhaba dedim...nasilsiniz dedi,tskler ya siz dedim...oda tsk etti...insallah rahatsiz etmiyorumdur dedim,gülümsedi ve rica ederim dedi... Allah´im one tatalilik one yakisiklilik...ne kadar zayif... Sonra ben sizi görebilmek icin almanyadan geldim dedim,Engin öylemiiii dedi....ben sizi coook SEVIYORUM dedim,tsk etti...Resim vakdi geldi,sarilabilirmiyim dedim,tabiii dedi...sarildim aman tanrim o nekadar incecik beli var,cok tatli,coook zayif,Yerim ALLAH ...resim cekindik...Engin tsk etti...ben tsk ederim dedim...elini uzatti,tokalastik iyi aksamlar dedi ve odasina girdi...biraz cekimleri izledik ve gittik... cok güzel bir gündü...bu günü asla unutmayacagim...SEN COK AMA COK ÖZELSIN ENGIN AKYÜREK...
Откопала на сайте фб
Это рассказ о встрече с Энгином во время съёмок фильма ВВФ 2011 год поклонница была на съёмочной площадке и в доме видела процесс съёмки и самого Энгина- сначала прошёл рядом, потом разрешил сфотографироваться и обниматься и жал руку и был очаровательный и красивый. В конце написано что он необыкновенный и этот день я никогда не забуду.
Вложения
э2.jpg
э2.jpg (56.76 КБ) Просмотров: 4163
ИзображениеИзображение
Элиза

Сообщение Элиза » 12 авг 2013, 03:02

Изображение 1.11 2011 года
ИзображениеИзображение
Элиза

Сообщение Элиза » 12 авг 2013, 03:05

Изображение
ИзображениеИзображение
Элиза

Сообщение Элиза » 12 авг 2013, 03:24

02.06.2012 Engin Akyürek Set Ziyareti
Updated over a year ago

Simdi biz cuma günü istanbula vardik,varir varmaz beni sette götürecek Bay X i aradik,settin Gül Mutfaginda oldugunu söyledi,ben gecen sene orayi gördügüm icin yeni evlerine gitmeyi tercih ettim,ozaman yarin gelin dediler...ammmasi vardi,resim talebiniz olmicak dendi ( Sinirden mos mor kesildim,kesilsem neki kabul etmek zorunda kaldim...isin ucunda Engini görememek vardi)... Arkadasima dedim bu böyle olmaz erkenden gidip Eangini arabadan inerken yakalamaliyiz...gece bitmek bilmedi...heyecandan uyumadim...
Ertesi gün cumartesi günü sabah besde kalktik,hazirlandik saat 8 de yola koyulduk...otobüsle ara sora bulduk setti...ev öyle bir yerdeki hangi yoldan gitsen,kendini bahcenin ortasinda buluyorsun...settden birine rastladik sordum Engin Bey geldimi diye,yok dedi sonra arabasiyla nerden geliyor,nerde park ediyor diye sordum,eliyle isaret etti gösterdi....gelsede ben görüstürmem sizinle dedi...ben bay X le görüsdüm bizi iceri alcak dedim...bay X bizi aramasi lazim dedi,sizi iceri alabilmem icin...nr.si bende vardi ama tel cekmiyordu,zaten bizim amacimiz Engini arabadan inerken yakalamakdi,malum bay X resim taleb etmiceksiniz dedi =( Herneyse biz gittik Enginin gelecegi yola,Karavan, Kamyonlar hep ordaydi...calisanlara icecekler kahve cay su felan hazirlaniyordu...bi calisan bizim almanyadan geldigimizi duyup bizimle konusmaya basladi,cok cana yakin bir abiydi...bize tabüre berdiler oturduk,sohbet ettik icecek teklif ettiler...okadar heyecanliydimki o zaman kadar boagzimdan bi yudum gecmedi,su istedim...konustuk bize taaa oralardan geliyorsunuz dedi,biz görmekden usandik dedi...Berende Enginde ok soguklar dedi...
bi yarim saat gecti saat 10 felandi ben suyumu yudumluyordum,birde bakdim beyaz mercedesiyle önümüzden geciverdi...benim tüm vucudum zangir zangir titremeye basladi,o abi suyunu ic diye bana sesleniyo,neden titriyorsun oda bizim gibi normal bi insan dedi...ben yerimden firladim,abi gitme onun afyonu patlamamisdir daha dedi,ben ama ona cikolata getirdim arabasina koysun dedim...tama git ozaman dedi...Enginden sonra hemen Berenin arabasi göründü zaten...Ben Engine dogru arkadasim Berene dogru adim attik,arkadasim cabuk akilandi pesimden geldi... Engin bi evin bahcesine dogru park etti,ben hemen arabanin arkasina bagaj tarafinda duruyordum,tüm Endamiyla indi arabadan,nasil heyecanlandim anlatamam...indikten sonra merhaba dedim merhaba dedi,yan koltuga dogru gitti cantasini aldi,sonra arbanin arkasina bize dogru geldi...sizi görebilmek icin üc günlügüne almanyadan geldik dedim,hosgeldiniz dedi =) hosbulduk dedim atildim hemen elimi uzattim,oda uzatti elini tutarken öpebilirmiyim dedim =) bakti bana tatli tatli ama elini birakmiyorum tabi bu ara =) basini egdi öptümmmm,hmmm mis gibi kokuyordu kokusunu icime cektim doyasiya,bedenim zangir zangir titriyordu...size cikolata getirdim belki arabaniza komak istersiniz dedim,öylemiiii dedi aldi tsk etti bagajini acti koydu arabasina cikolatalari =)
Arabadan inerken gözünde gözlükleri vardi,cikolatalari arabaya koydukdan sonra resim cekinebilirmiyiz dedim...önce eee dedi sonra ama internete koymicaksiniz sözmü dedi,bende evet zaten gecen sene gelmisdim yine söz vermisdim kimseyle paylasmadim dedim,tama ozaman dedi... arkadasim kamerayi cikardi ben baktim Gözügünüzü cikarabilirmisiniz dedim =) (iyiki sen cok oldun ama demedi ) hemen cikardi gözlügünü sarildim,bu arada nasil mis gibi kokuyor...ceketi saclari ap ayri...cok intensiv ama bi okadar büyülücü bi kokuydu...resim cekindik...benim boyum 1.67 düz ayakkbi giyinmistim yani yaninda baya bi ufak durdum =( arkadasim resimi cekdi,ben birakmiyom tabi Engini,Arkadasim sesizce fare gibi =) bende cekinebilirmiyim dedi ben HAYIRRRR bidaha cekincem dedim haha hala sarilmis bi varziyetde duruyorum hayir diynce öbür kolumuda göbegine dogru attim,birakmam gibisine... ben Hayir diyince Engin gülerek yukardan asga dogru bana bakdi...okdar uzun boyluki kafamin üzerinden asaga bakdi =)... resimi cekindik sonra bende arkadasimi cektim....
böyle anlatiyorum ama herhalde en fazla bes dk biseydi... dedigim gibi ha gitti ha gidecek gibiydi...tsk ederim dedi...sizi cok seviyoruz dedim...bizim gurbetcilerin bi sayfasi var sizi cok seviyoruz dedim...tsk etti sonra tam gitcekdi bisey sormak istiyorum dedim,efendim dedi...dudaginizin üzerindeki izi merak ediyoruz dedim Yüzünde kocaman bi gülümseme olusdu bi an ne dedigimi anlayamadi sonra isaret parmagiyla dudaginin üerideki izi elldi ha bumu dedi...cocuklukdan dedi,düsdünüzmü dedim basini salladi =) sasirdi sanirim bunu sormami =) süpersiniz cok tskler dedim...ben tsk ederim dedi ve gittiiii karavana bindi =( Engin karavan bindi...benim arkadasim Bereni cok seviyor...hadi bide onunla cekinelim dedik...óda karavandaydi...kapi acikdi karavana dogru yürüdük kapinin önünde durduk,hic bi kere bakmadi bize...ben pardon rahatsiz edebilirmiyim dedim...bakdi sizin icin almanyadan geldik sizi cok sevioyruz bi resim rica edebilirmiyiz dedim...yüzü bembeyazdi hasta yorgun gibi bi hali vardi...yüzünü az burusdurarak bu halde isetmiyorum anlayin lütfen dedi...tamam dedik ne diyelim elimdeki cikolatayi verdim,yine yüzünü büzüstürerek tsk etti...ondan bu davranisi hic beklemedim dogrusu....biz yine gittik tabürelerimize oturduk...karavani göz hapsine aldik...ici görünüyordu...Beren sacini makyajini felan yapti...sonra sira Engine geldi... Engin Kerimle ayni kisi ama cidden Karavan Engin bindi Kerim cikdi o kadar fark varki aralarinda anlatamam...Engin oturdu kuaför Enginin saclarini masaladi ve onu Kerim yapti =) Engin bizimorda oturdugumuzu gördü ve ara ara hep bize dogru bakdi =) cok tatliydi...
Engin Kerime dönüsdü ve asaga eve dogru gitti, ardindan Beren cikdi,sette gitti...biz az daha bekledik Bay X geldi kendimi tanittim...dün konusmusduk diye...tamam buyur dedi...evin bahcesine gittik...Engin ve Beren ve Gazeteci Simge vardi...bahcedeki bankda oturuyorlardi hazirliklari bekliyorlari...haha bizi gördü Engin bakti tuaf tuaf,nasil girdiler diye düsündü sanirim =) Az sonra cekimler basladi zaten...biz hani dügün sonrasi Kerim bahcede capa yapiyorduya orda oturduk cekimde bahcedeki masanin oldugu yerdeydi...iki saat izledik onlari...Esrada geli bi ara, Sumru hanim ve Civan beyde geldiler...ücüde cok cana yakin´bize bakdilar gülümsediler... iki saat Engine bu kadar ykain olmak cok güzel biseydi...onu hic böyle görmedim hic tanimadigim bir Engini gördüm tanidim,icinde kocaman bir cocuk var bizim bitanemisizin, hic yerinde duramiyor kipir kipir...sebeklikler yapip duruyor...her sebekliginden sonrada bakdi durdu bana,abartmiyorum kesin 25-30 kes göz göze gelmisizdir,birde o kadar derin okadar uzun süre bakiyorki taaa gözünün icine anlatamam,o baknca ben bakamadim... az bakib yüzümü yan ceviriyordum,cok sacma ama bakamadim...cok derin bakyior iyi gelmedi bana...insan dahda baglaniyor....
Engini Settde cok seviyorlar...heleki Hilal Saral´lla cok iyi anlasiyor...Engin bankda oturuken geldi arkadan Enginin boynuna sarildi,sIkI sIkI... Bernlede iyi anlasiyor hic sogukluk sezmedim...Atayla büsürü sakalasdi box yaparmis gibi ( bu kareketlerinden sonra hep bakdi,onu izliyormuyuz diye...agazinla dinlinle bi hareket ypiyor cogu kesz yapti o karekti =) agazini acip dilini saga sola hareket edio =) cok tatli...setten üzerinde asiri cok ucak ucuyor,ucak sesi gelince ara veriyorlar ucak gecene kadar...bi ara konunu kalirdi tabanca gibi sekil verdi yukari ucaga dogru puf puf yapdi =) ucagi vurdu güyaaa...anlatmakla bitmiyor cok tatli seker bi insan,güleymi cok seviyor,hep gülüyor agazi kulaklarinda =) inci disleri hep gözüküyor,gözlerinin ici paril paril parliyor gülünce...cekim ara verdi bay x buyurun kizlar dedi,sasirdim bizi nereye götürüyorki diye,lodosda vardi hep beraber merdivenlerden indik yani ben arkadasim bay x ve lodos...asaga hani kerim dügünde sonra arabayla durdugu yere maslar banklar hazirlamislar....uzunca bi masa üzerine yemek büfesi.... orda yemek yedik,bi zaman sonra settdeki calisanlarda geldi asaga,icimden Engine yemegi yukari götürürler dedim ama bakdimki gelio bizimki salina salina =) Kendi tabagibi kendi hazirladi...tabagini hazirlarken gözü hep bizdeydi bakdi durdu =) bi elinde yemek tabagi agazinda plastik bardak öbür elindede cola zero =) yani formuna düskün cola zero iciyor bizimki...cok tatli halleri vardi...
yemegini aldikdan sonra yukari ciknca terasdaki masda hilal hanimla birlikde yediler ikisi,koyu muhabet edioyrlardi...ozama bile bakdi duru valla...bakisina kurban cok uzun zaman bakiyor,sasirdim valla cok cok derin bakio o kara gözleriyle...sonrada bay x kizlar sizi ugurlayalim dedi...arkama baka baka gittim cok zordu ordan ayrilmak,heleki son iki gün orda olubda oraya gidememk,onunla ayni havayi solumak ama onu görememek cok zordu... cok güzel bi okadar hüzünlüydü...böyle isde kizlarrr

РАССКАЗ О ВСТРЕЧЕ С ЭНГИНОМ НА СЪЁМОЧНОЙ ПЛОЩАДКЕ 0 вот этих дам,что в коллаже - оказывается рассказ есть а кто бы нам перевёл, Рина в отпуске.
Изображение Я только поняла,что пах он сладко с мускусом. :girl_haha: :girl_haha:
ИзображениеИзображение
Элиза

Сообщение Фотина » 12 авг 2013, 03:36

Элиза писал(а):
только поняла,что пах он сладко с мускусом. :girl_haha: :girl_haha:

Я собиралась спать, как теперь уснуть? :girl_cray2:
Изображение
Фотина

Пред.След.

Вернуться в Engin Akyurek / Энгин Акюрек